SMAKI TORTÓW
Tort powinien byc nie tylko piękny, ale i smaczny. Dokładam wiec wszelkich starań, aby sprostać Państwa oczekiwaniom.
Proponuje Państwu lekkie i pyszne masy:
- śmietanowe,
- musy jogurtowe,
- budyniowe,
- maślane,
- masy czekoladowe ganache.
Biszkopty :
- tradycyjne i ucierane;
- biale (waniliowe) lub brazowe (czekoladowe).
Na Panstwa zyczenie rowniez brownie, devil cake i inne.
Dobór i kompozycje smaków pozostawiam do Pastwa dyspozycji.
Wkrótce przedstawię propozycje gotowych kompozycji.
1. CZEKOLADOWE SZALEŃSTWO- biszkopt waniliowy nasączony sokiem z pomarańczy; trzy masy ganache - czekolada gorzka, mleczna, biała.
2. KAWA - biszkopt waniliowy, masy śmietanowe- czekoladowa, kawowa z nutką Baileys Irish Cream, migdałowa.*
3. SŁONECZNA BRZOSKWINIA
4. RAFAELLO
*zawiera alkohol
1. CZEKOLADOWE SZALEŃSTWO- biszkopt waniliowy nasączony sokiem z pomarańczy; trzy masy ganache - czekolada gorzka, mleczna, biała.
2. KAWA - biszkopt waniliowy, masy śmietanowe- czekoladowa, kawowa z nutką Baileys Irish Cream, migdałowa.*
3. SŁONECZNA BRZOSKWINIA
4. RAFAELLO
*zawiera alkohol